8 beste tips på hvordan du kjøper den beste forretningsgaven

8 beste tips på hvordan du kjøper den beste forretningsgaven

Å kjøpe den perfekte bedriftsgaven til kundene dine har aldri vært enklere med tilgjengeligheten av produkter på nettet og i detaljhandel. Men med det store utvalget av gaveideer kommer et svimlende utvalg av valg. Før du bestemmer deg for å finne den perfekte bedriftsgaven til kundene dine, vet du hva som er viktig for bedriftens gavekjøp.

 

Dette er noen av de vanligste julegavene:

 

Kort eller kalendere

Gavekort til butikk eller restauranter

Selskapets merkede produkter

Frukt/matkurv eller veldedighetsdonasjon

Blomster/planter og vin/brennevin

 

Før du går ut og kjøper den typiske bedriftsgaven, bør du vurdere disse åtte nøklene for å kjøpe de beste forretningsgaver.

 

  1. Kontroller bedriftens retningslinjer

Mange bedrifter og statlige kontorer vil ha en gavepolitikk som begrenser dollarverdien av en gave eller forbud mot gaver. Sørg for å sjekke med mottakerne dine for å avgjøre begrensningene for gave, slik at de ikke trenger å returnere varen.

 

  1. Bestem hva dine ansatte vil ha

Å vite hva du skal kjøpe en bedriftsklient er den største utfordringen med å kjøpe gavekjøp. Det er vanskelig å kjenne kundene dine på et personlig nivå i mange tilfeller. Det beste ved å ringe kundene dine og spørre dem hva de liker, deres hobbyer etc. for å gi deg en god ide om hva du skal kjøpe.

 

  1. Vurder kulturelle og religiøse forskjeller

Arbeidsstedet ditt har sannsynligvis mange mennesker med forskjellig kulturell og religiøs tro. Pass på at gaven din ikke fornærmer noen og er «nøytral» når det gjelder kultur og religion.

 

Du vil at de ansatte skal føle seg komfortable og verdsatt – ikke utelukket.

 

  1. Fokus på kvalitet

Enhver forretningsgave du sender reflekterer på bildet av firmaet ditt. Unngå lavere kvalitet gaver som kan svekke bildet ditt. Kjøpe kvalitetsprodukter uten å bryte budsjettet.

 

  1. Bruk håndskrevne kort

Det er altfor lett i dag å bare sende et kort med gave og signatur.

 

For et mer varig inntrykk, legg til et håndskrevet notat som deler dine tanker.

 

  1. Tilbring penger på gaveinnpakning

Like viktig som å velge riktig bedriftsgave til klienten din er selve emballasjen. Tilbring tid og penger på innpakningen for å gjenspeile verdien din på klientrelasjoner. Hvis du mangler talent for gaveinnpakning eller ikke har tid, kan du bruke de mange gavepakker som er tilgjengelige fra forhandlere og kjøpesentre.

 

  1. Lever gaven personlig

Hvis bedriftens gaveliste ikke er for stor, bør du vurdere å levere gaven til den tiltenkte parten. En personlig levert gave vil holde deg på topp med kundene dine.

 

Forretningsgaver gir er en mulighet til å koble med kundene dine, styrke bånd og dele ferien jubel. Vedta en holdning til å gi vil gjøre handlingen med bedriftens gavekjøp mindre stressende og morsommere.
Trenger du noen tips på fantastiske julegaver? Se her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *