Et domene definerer din bedrift på nett

Et domene definerer din bedrift på nett

Tiden der bedrifter ble oppfordret til å faktisk endelig komme seg på nett er over. Selv i de bransjer en aldri hadde tenkt seg, så blir internettet utnyttet. Det er i dag heller et spørsmål om hvordan en skal utnytte internettet på best mulig måte. Det finnes mange svar på dette, men det kanskje aller viktigste er hvordan du fremtrer. Her spillet ditt domene en essensiell rolle. Det er dette som vil være i din URL, eller nettstedets adresse, slik som bedrift.no, og det vil også være i din e-post adresse, slik som salg@bedrift.no.

Du har rett og slett ikke råd til å være slapp her, og du er nødt til å gjøre en god jobb når du kjøper et domene. Kanskje driver du til og med en nettbutikk der det er lurt å bygge opp faglige blogger rundt produktene som kan hjelpe til å informere brukerne. Da må du muligens kjøpe inn flere enn ett domene, og da gjelder det å ha tunga på rett plass. Vet du egentlig hvordan du skal skaffe deg det beste domenet, og i det hele tatt hvor du gjør denne jobben?

Domeneshop er et naturlig valg for alle bedrifter

Dersom du skal kjøpe ett eller flere domener, så er du nødt til å oppsøke en registrar. Disse finnes det mange av. Tar du et besøk til Domeneshop får du virkelig en innføring av en markedsleder. Dette er en aktør som er kjent i det norske nettmiljøet som en av de beste registrarene. Her går registreringen fort unna, og prisene er rimelige. Dessuten er prisene rimelige også for e-post kontoer og nettsidebyggere, noe du garantert trenger til dine prosjekter. Domeneshop er et naturlig valg av så mange grunner.

Du kan også hos denne registraren se en liste over utløpte domener som er veldig behjelpelig. En ting er å søke etter domener som kan passe til din bedrift eller de bloggene du ønsker å drive. En annen ting er å få se domener som faktisk er ledige. Du kan ikke se alle ledige .no domener, med mindre du søker etter hver enkelt en, men hos Domeneshop kan du få en liste over domener som utløper snart. Da får du en oversikt over hva som er ledig i markedet, og hvilke domener du dermed eventuelt kan registrere deg opp for. Dette er kanskje den nyttigeste funksjonen som Domeneshop leverer.

Vær rask på avtrekkeren og registrer ditt domene!

Uansett hvilken domeneforhandler du derimot velger, så er det viktigste å være rask på avtrekkeren. Det hjelper fint lite å finne det perfekte domenenavnet for din bedrift, for kanskje har noen allerede solgt det. Da er du nødt til å kontakte disse for å få til en pris.

Har du en helt ny bedrift, så er faktisk noe av det første du bør gjøre å registrere din bedrift sitt navn som et .no domene. Da får du både en nettadresse og en e-post som matcher ditt navn. Det kan være helt essensielt i markedsføringen, så vær rask og registrer ditt domene umiddelbart!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *