Firmaferie i villmarken

Firmaferie i villmarken

Vi nordmenn elsker å være i villmarken på fritiden, men det kan også kombineres sammen med jobben. Da drar man for eksempel på tur eller firmaferie i villmarken for å oppleve gode minner og samtidig styrke forholdet til sine kollegaer. Dette kan selvsagt gjøres på mange måter, som for eksempel å fokusere på teambuilding, organisasjonsutvikling, eller kick-off, for å nevne noen av mulighetene man kan benytte seg av.

Villmarken er uansett et perfekt sted å være for mange nordmenn, ettersom det byr på en avslappende følelse man neppe vil glemme. For mange som også har vært på skogturer når de var barn, så vil villmarken vekke en nostalgisk følelse fra nettopp den tiden, og da vil man normalt sett få denne følelsen når man først drikker kakao av termosen sin eller spiser pinnebrød. Vi nordmenn elsker å være ute i naturen, og da mer spesifikt villmarken, for å utelukke all støy som kommer fra bylivet.

Nyt villmarken sammen med dine kollegaer

Det finnes mange måter å nyte tilstedeværelsen i villmarken på, som blant annet å slappe av sammen med dine kollegaer for å høre på de flotte naturlydene som er å finne i villmarken. Du vil blant annet høre fugler og småkryp som lager spesielle lyder som definerer de magiske øyeblikkene ute i naturen. Vår villmark er med andre ord et område som ikke er forstyrret av menneskelig aktivitet.

Men det finnes derimot andre måter å nyte villmarken på sammen med dine kollegaer, og dette kan være å jakte på dyr som kan være interessant for å skape et bedre samarbeid med dine kollegaer på. Som regel gjøres dette med nære venner eller familie, men i moderne tid har man tatt med firmaet på ferie i villmarken for å jakte på dyr. Dette fører til at du kan gjøre to ting på en gang, som å nyte villmarken og samtidig gjøre en aktivitet som skaper spenning og gode bånd mellom deg og dine kollegaer.

 

Villmarken gir deg unike minner

Du kan gjøre mange forskjellige aktiviteter i villmarken som vil gi deg unike og uforglemmelige minner sammen med dine kollegaer. Det første man kan gjøre før man ankommer villmarken kan for eksempel være å padle kano til det området man skal til. Det vil føre til at man må samarbeide med sine kollegaer, noe som kan være med på å styrke hvordan man også samarbeider på jobben, og i tillegg et forbedringspotensial i form av kommunikasjonen mellom deg og dine kollegaer.

Du vil også føle at du kan slippe deg mer løs, enn at du må være i en rolle som fører til at du må ha en viss struktur, som videre fører til at du oppfører deg profesjonelt blant dine kollegaer. Ute i villmarken så slipper du å tenke på dette, og du kan få være deg selv uten at det behøver å bli sett på som negativt. Hvis du føler at det er nødvendig å styrke samarbeid, kommunikasjon eller bare gi teamet på jobb en frisk pust, så kan dere dra på firmaferie i villmarken!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *