Fra hobbygaming til inntektskilde

Fra hobbygaming til inntektskilde

Gaming er dette tiårets store snakkis allerede innen business. eSport har tatt helt av, og det er ikke godt å si hvor denne bølgen vil bevege seg. En ting er derimot sikkert, og det er at gutta som en gang ble sett ned på for å være nerder på gutterommet, i dag er verdensstjerner i den nye sporten. Dette utviser en ekstremt god evne for å omgjøre en hobby til en inntektskilde, og det er ingenting som står i veien for at også du kan gjøre dette. Du trenger bare å finne et spill du virkelig liker, også kan du ta fatt i markedet med begge hender.

En måte å gjøre det på er selvfølgelig å følge i fotsporene til gamerne, og jakte på seieren i et mesterskap. Det begynner å bli en god del penger i eSport, og selv i de ”enkleste” og minst populære turneringene, så kan du fort dra med deg et par titalls tusen kroner hjem ved seier. Du kan dessuten også stille deg på den andre siden av det kommersielle aspektet her, nemlig markedsføringen av spillene. Kanskje skal du bli best på å arrangere turneringer? Det finnes mange muligheter innen eSport. En ting er dog sikkert – er du god innen gaming, så er tiden inne for å kapitalisere på dette markedet!

Start i det små og jobb deg opp til toppen!

Alle må starte et sted, og det finnes mange gratis spill der ute som du kan begynne med. Skal du bli en profesjonell gamer, så handler det ofte ikke bare om spillet i seg selv, men kanskje enda viktigere dine ferdigheter. Du blir nødt til å bygge disse opp over tid. Finner du det rette spillet med en gang, så er det selvfølgelig en fordel, men for mange tar det tid å prøve seg frem i mylderet av spill som finnes der ute. Kanskje finnes ikke enda det spillet som du skal bruke for å komme deg til toppen av gamingbransjen!

Så snart du begynner å få gode ferdigheter i et spill, så er det viktig å begynne å kapitalisere på nettopp disse ferdighetene. På denne måten kan du sakte men sikkert gjøre gaming til din fulltidsjobb. Men hvordan gjør du egentlig dette? Det viktigste steget du kan ta er å begynne med markedsføringen av deg selv. Gamere i dag er velsignet med både Twitch og YouTube, og de kan dermed tjene gode penger på markedsføringen her. En kan dessuten også tjene penger på sponsorer så snart en har en følgerskare. Gamingstoler, tastatur, mus, t-skjorter, caps, og andre materiell kan brukes underveis i streaming og ved turneringer med sponsorens logo på.

Gi din lidenskap et nytt liv

Mange ender opp med å gi opp lidenskapen rundt gaming fordi samfunnet sier at jobben skal være viktigere. Hvorfor ikke da gjøre gaming til jobben din, slik at du kan nyte din lidenskap og i tillegg tjene mye penger? Gi din lidenskap et helt nytt liv ved å gjøre om gamingen til din arbeidsplass!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *