Gi dine kunder kampanjekoder for ekstra moro!

Gi dine kunder kampanjekoder for ekstra moro!

Hva kan du gjøre for å gjøre kampanjen din enda mer spennende? Legg til en kampanjekode-feltet på nettsiden din! Med en promokode vil din kunde tro at han eller hun har et eksklusivt tilbud. I dette tilfellet er der verdt å inspirere fra spillindustrien.

Det er mange bonuskoder – også kjent som kampanjekoder eller promokoder – som du kan benytte. Hvis du bruker en av disse er det ofte flotte og eksklusive tilbud som venter når du registrerer deg hos en online bookmaker. En av de beste bonuskodene du kan bruke er en promokode for Bet365 som gir deg en flott bonus som ny spiller.

Det er flere typer bonus som deles ut når du bruker en bonuskode. Det spørs hvilken bookmaker du bruker hva slags tilbud som er tilgjengelig.

I tillegg til flotte bonuser som er tilgjengelige for spillere som bruker en kampanjekode er det flere andre bonuser som du kan motta. Det blir ofte forbedret odds på diverse hendelser og noen ganger blir det en bonus hvis du vinner på et akkumulator-veddemål. Ofte blir dette en prosentdel av det du har vunnet i tillegg til forventede gevinster. Det er også cashback bonuser der du kan få tilbake noe av det du har tapt. Hvis en bookmaker har et casino, kan du også forvente gratisspinn som er gratis omganger på utvalgte spilleautomater.

Hvis du har en bookmaker bonuskode, skal du besøke deres nettside. Da skal du opprette en ny spillekonto. Hos de fleste bookmakerne er dette en ganske enkel prosess som kan fullføres i løpet av noen få minutter. Da blir du klar for første innskudd. Her blir du spurt om du har en bonuskode, og du skal taste inn koden din før du gjør innskudd. Bonuspenger blir vanligvis kreditert spillekontoen din ganske raskt.

Det er mange sportshendelser som du kan satse på. De mest populære er fotball, hesteveddeløp, amerikansk fotball, ishockey og tennis. Norske spillere kan glede seg over sport som bandy, alpint, håndball og skiskyting. Det er individuelle kamper eller løp som du kan satse pengene dine på og det er mer langsiktige veddemålsmuligheter som hvem som vinner Champions League du kan vedde på. Mange bookmakere tilbyr også «in running» betting som lar deg satse penger på en kamp eller hendelse som allerede har startet. Det som du kan bruke bonuspengene dine på er nesten uten grense.