Innred pauserommet med brettspill

Innred pauserommet med brettspill

Pauserommet er bedriftens samlingsplass. Det er her de ansatte endelig kan puste ut under lunsjtider og få i seg en velfortjent matbit. På pauserommet er en ikke regnskapsfører, markedsfører, eller CEO. Her er det Jan, Gunnar, Line og hva nå enn de andre i bedriften heter. Poenget er at det er her menneskene i bedriften møtes, og det er dermed også her de tette båndene knyttes. Det er disse tette båndene som bidrar til suksess.

Derfor er det viktig å innrede dette rommet på en best mulig måte. Det er nemlig sånn at rommets atmosfære har mye å si. For mange pauserom har den klassiske pauserom følelsen ved seg – de kunne rett og slett glidd inn som et hvilket som helst annet rom i bedriftens lokaler. Hva med å gå for litt utfordrende farger? Og kanskje noen spennende gjenstander her og der? Brettspill er for eksempel en fantastisk ide for pauserommet!

 

By på et utvalg dine ansatte liker

Innenfor de mange brettspill som finnes der ute, så er det ufattelig mye å velge imellom. Ditt aller første mål bør være å skaffe brettspill som engasjerer de ansatte. Kanskje er ikke Politisk Ukorrekt spillet for dine eldre ansatte, akkurat som Ludo nok ikke er favoritten blant de yngste. Dessuten kan både kjønn og kultur også spille en rolle her. Forsøk å ta tempen på dine ansatte, en analyse du forøvrig allerede burde ha gjort, og bestem deg for et utvalg som passer deres personligheter.

Husk også på at de ansatte tross alt ikke kan spille i evigheter her inne. Det er tross alt bare pauserommet, så spill som krever flere timers konsentrasjon er nok kanskje ikke det du bør sikte deg inn på. Dessuten, legg til elementet design i din vurdering. Da sikrer du deg at ikke bare spillene er gøy å spille, men med for eksempel retro spillesker, så ser ditt pauserom ufattelig mye kulere ut med en gang. Suppler med et par andre retro gjenstander, og vipps så er ditt pauserom tillagt en fantastisk atmosfære som alle bedriftens ansatte kan nyte.

 

Se resultatene av ditt initiativ

Brettspill er helt unike i den forstand at de tilbyr et personlig forhold til både konkurranse og samarbeid. Dine ansatte kan fort hate hverandre etter en runde Ludo, men det går nok over så sant de kommer ut av modus. Da er nok heller deres konkurranseinstinkt tilbake på banen, og de ønsker å levere bedre resultater enn sine medarbeidere. Det er tross alt virkelig tøft å tape i Ludo, uansett hvor gammel du blir!

Dessuten kan brettspill også bringe med seg samarbeid. Der mange klassiske brettspill kun omhandlet konkurranse, så har faktisk flere og flere moderne brettspill utviklet seg til å handle om å samarbeide. Disse vil da være et naturlig valg for deg som ønsker at de ansatte skal lære å kjenne hverandre bedre. Her blir både styrker og svakheter satt i spill, bokstavelig talt. Innredd ditt pauserom med brettspill i dag, og se resultatene av ditt initiativ!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *