Mobile ansatte gir økt verdi

Mobile ansatte gir økt verdi

En arbeidshverdag bringer med seg mange arbeidsoppgaver. Uansett hvilket yrke en er i, så finnes det mest sannsynlig et bredt spenn av potensielle arbeidsoppgaver du kan begi deg ut på. En markedsfører kan for eksempel gjøre alt fra å lage tekst og video, til å planlegge en strategi for en merkevare. På toppen av de tydelige arbeidsoppgavene, som ofte er utlyst i stillinger, så kommer det dog andre oppgaver i tillegg, som de færreste kanskje tenker på. I mange yrker må en for eksempel ofte kjøre bil i jobbetiden.

Dessuten er det mange med ufattelig god kompetanse som bor såpass langt unna bedriften at de både er nødt til å kjøre bil, og blir kompensert for dette som om de var på jobb. Dette siste poenget peker på noe veldig viktig i arbeidslivet – de ansatte må kunne være tilgjengelige for å komme seg til jobben. Selv om internett har åpnet opp for virtuelle muligheter, så ønsker en seg fortsatt først og fremst at de ansatte skal kunne møte opp på kontoret daglig. Det krever derimot at de har lappen i mange tilfeller, så da er det bare å sette i gang!

 

Gi teoritentamen som en gave

Mange unge mennesker i storbyene velger i dag å ikke ta lappen. Dette forekommer derimot for de samme unge menneskene som flytter ut av storbyen og tilbake til sine hjem. Da blir de dessverre på mange måter sittende fast, og det kan fort være vanskelig å ta lappen når en er eldre. Både tid og ikke minst kostnader spiller her en stor rolle. Dersom du dog søker etter verdi i ansatte som ikke nødvendigvis kan komme seg til jobb daglig, grunnet mangel på førerkort, så kan du ta noen gode grep.

Ett spesielt godt grep som du kan ta er å gi teoritentamen som en gave til din ansatte. På toppen av dette kan du tilby fleksible tider for den ansatte til å reise for å ta denne prøven og kanskje også oppkjøringen. I det hele tatt kan du være en stor støtte. Enkelte vil nok stusse på at dette er dyrt og tar mye tid. Allikevel er den verdien som produseres fra et slikt tiltak helt uvurderlig, og dette kan virkelig bli gunstig både for deg og den ansatte.

 

Når du verdsetter lagarbeid

At dine ansatte er mobile vil ikke bare føre til goder for deres egne private liv, men som nevnt tidligere vil det også styrke din bedrift. Kanskje først og fremst kommer dette av at de ansatte nå vil kunne fungere sammen som en kjerne. Tross den tidligere nevnte virtuelle muligheten, så er det mye som tyder på at dette ikke er like effektivt.

Det har seg tross alt sånn at kroppsspråk utgjør en overveiende majoritet av vår kommunikasjon. Derfor er det helt essensielt at de ansatte opererer på samme lag, og det helst i person. Invester derfor i å gi dine ansatte mer mobilitet, slik at de sammen kan produsere de resultatene du er på utkikk etter!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *