Øk antall besøkende med dette trikset

Øk antall besøkende med dette trikset

Dersom en driver et nettsted, så er det ingenting som er mer frustrerende enn å øke trafikken til nettstedet. Det er forferdelig å se at ditt nettsted er utviklet på en fantastisk måte og har de beste tilbudene, men allikevel tilnærmet null trafikk. Internettet kan være brutalt på denne måten, da det er ekstremt med konkurranse om å få de besøkende til sin side. For nærmest ethvert normalt søkeord er det i dag kniving om førsteplass innen søk blant annet. En må derfor ofte finne andre måter å øke antall besøkende til siden sin med. Den aller beste metoden, og en som har fungert nærmest siden internettets fødsel, er det å drive trafikk gjennom linker inn mot siden. Linker kan være selve nettadressen eller en hyperlenke som er satt på et ord. Når leseren dermed klikker linken, så blir den ført rett til din side. Dette er en praksis som de fleste bruker i dag, men spesielt nordmenn kunne blitt mye flinkere på å utføre dette på en mer effektiv måte. Det er nemlig et stort marked der ute å utforske hva gjelder linking inn mot dine nettsider.

 

Her bør du plassere linker

Ønsker du å få flere besøkende med linkbuilding for å øke trafikken? Dette er den absolutt enkleste måten å få flere besøkende på, og det har virket for nettside etter nettside over en årrekke. Det finnes mange alternativer der ute, men det aller viktigste er i grunn å treffe et bredt spenn av alternativer. Gode eksempler på linker er de du selv lager i form av poster i sosiale medier og på egen blogg. Det er noe enklere å få trafikk i starten dersom du begynner med deling i sosiale medier, da du allerede her teknisk sett har et par hundre ”besøkende” til dine sider i mediet i hvert fall. Videre kan du også gå veien å betale for linker. Sider som fører linker rett inn for diverse kategorier kan her være et godt alternativ. Sørg bare for at sidene har god autoritet, altså at de selv er populære i Google. Dessuten kan du trygt investere i affiliate bloggere helt risikofritt. Med disse får du linker inn mot nettbutikken eller siden din, og affiliate bloggerne får kun prosentandeler av salg når det faktisk blir et salg!

 

Derfor fungerer linker så bra

Når Google startet sin søkemotor for snaue 20 år siden var prosessen for søk rotete. Google, eller BackRub som det het den gangen, sin store ”oppfinnelse” var å benytte linker som stemmer over hvilke nettsider som var bra. Dette gjorde at Google til enhver tid kunne vise de som søkte hvilke sider som folk flest likte, og dermed linket til. Denne praksisen har vært en del av Google sin algoritme siden, og det er nok den mest prominente delen av algoritmen. Dermed er det forståelig akkurat hvor viktig det er å ha gode linker, da gode linker ikke bare fører til mer trafikk, men også høyere ranking i Google sine søkeresultater. Derfor fungerer nettopp linker så bra, og du bør sette i gang med disse umiddelbart!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *