Økt fare for virus mot bedrifter

Økt fare for virus mot bedrifter

Digitaliseringen og innførselen av teknologi innen bedriftsmarkedet har uten tvil hatt en stor effekt. Spesielt har nok PC-er og internettet spilt en massiv rolle her. Både som verktøy i arbeidsoppgaver, og ikke minst som et medium for å kontakte omverdenen, så gjør PC-er en fantastisk jobb i dagens samfunn.

Kanskje spesielt sant er det for bedriftene. Allikevel kommer ingenting uten en hake. PC-ene bringer nemlig med seg en massiv risiko. Dette er forøvrig en risiko samtlige vet om, men som mange dessverre velger å ignorere. Risikoen vi skal frem til er naturligvis virus og dataangrep. Ofte hører vi om store konsern som blir angrepet, og vi tenker at det kun er de største som får støyten her. Data viser derimot at mange mindre bedrifter også blir rammet, men at disse ikke blir dekt i media like ofte.

Grunnen til at disse bedriftene lider store tap er rett og slett at de ikke har programvaren til å forhindre problemene. Det er her AVG Antivirus seiler opp som en favoritt hos mange bedrifter. Spesielt lovende virker versjonen for 2019.

Beskytt bedriften med AVG Antivirus

Som en følge av den økte risikoen bedrifter møter på, så er det viktig å forsvare seg selv med et godt virusprogram. AVG Antivirus er kanskje et av de aller mest kjente virusprogrammene der ute. Det er ikke uten grunn, og de leverer år etter år. AVG er siktet inn på både private og bedrifter, men det er nok for sistnevnte at dette er aller viktigst. Nytt av året er hastigheten og effektiviteten ved programmet. Selv om den samme typen skanninger og beskyttelse pågår, så har virkelig AVG lagt inn en innsats for å forbedre ytelsen her.

Skanningene som vanligvis kunne ta opptil 30 minutter tar nå bare 10 minutter! Det er derimot akkurat den samme kvaliteten på skanningen. Dessuten er skanningen sømløs og du merker ikke at den pågår en gang. Mens AVG kjøres i bakgrunnen, så legger du heller ikke merke til noen form for svekkelse i maskinkraft. Dessuten er det liten tvil om det beste poenget her. Dersom du velger å beskytte bedriften med AVG Antivirus, så er du garantert null virus på enhetene som holder din bedrift gående. Dette poenget kan ikke understrekes nok.

Derfor er antivirus viktig

Kanskje er du fortsatt i tankene om at det er verdt det å ta risikoen å ikke anskaffe et virusprogram. Det er derimot en ufattelig farlig risiko å ta. Dette er fordi at ved et virusangrep, så kan din bedrift gå på store tap. Først og fremst vil systemene være nede en stund, noe som mest sannsynlig stopper dine operasjoner. Dessuten kan hackere utnytte svakhetene til ditt system, og dersom du har verdier i dine systemer, så kan disse stjeles. Sist men ikke minst, har du personlig informasjon relatert til dine kunder, så kan du komme i store problemer dersom du ikke har beskyttet disse på riktig måte.

Av de ovennevnte grunnene er det derfor meget viktig med antivirus, og her er AVG Antivirus utvilsomt et godt valg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *