Om antivirusprogrammet MacKeeper til Mac

Om antivirusprogrammet MacKeeper til Mac

Vi er inne i et nytt tiår! Er det en ting som er sikkert, så er det at vi må ivareta sikkerheten vår på nett. Antivirusprogrammene blir stadig mer avanserte. Utviklerne finner stadig nye løsninger, men det gjør dessverre også hackerne. De gjør alt de kan for å svindle oss brukere, på den ene eller andre måten.

En vanlig misforståelse er at man ikke trenger et antivirusprogram om man er Mac-bruker. Det hadde vært fantastisk om dette var sant, men dessverre er det motsatt. Siden flere og flere nå bruker Mac, forstår svindlerne at de også har et stort marked her, som de dessverre gjør sitt beste for å utnytte. Den tiden hvor Mac var en virustrygg plattform er historie.

Bli tryggere med MacKeeper

En av de viktigste tingene å tenke på når man velger et antivirusprogram, er at det fungerer best mulig med ditt operativsystem. MacKeeper er et antivirusprogram spesielt utviklet for Mac, og er derfor er fordelaktig valg for deg som er Mac-bruker. Utviklerne har spesialisert seg på Mac-brukernes krav til sikkerhet. Ved å bruke MacKeeper kan du være trygg på at du har et program som er spesialtilpasset din datamaskin, hva gjelder funksjoner som er viktige for en Mac.

Ta din internettsikkerhet på alvor

Så snart vi logger oss på internett, er vi utsatt for ulike trusler i form av virus, skadelig programvare og annen søppel. Foruten å sette personvernet ditt i fare, kan det også føre til at systemet ditt jobber tregere, og du kan også oppleve at hele systemet krasjer.

Du bør derfor aldri være på nett uten et sikkerhetsprogram i ryggen. Foruten å gjøre internetthverdagen din tryggere, har MacKeeper for Mac en hel rekke andre funksjoner som er nyttige.

Hva kan MacKeeper gjøre for deg?

Beskytter Mac-en din

På nett finnes det uendelig mange trusselvarianter. Det være seg spionprogramvare, virus eller annen type søppelprogramvare. Når du surfer, vil programmet oppdage ulike trusler du kan møte på veien. Skulle du eller noen andre forsøke å laste ned farlig programvare eller filer, vil MacKeeper stoppe deg.

Bevarer maskinens hastighet

Om Mac-en din begynner å bli treg, så er det ikke nødvendigvis virus som er grunnen. Oftest handler dette om feil innstillinger. Når Mac-en starter opp, er det gjerne mange programmer som også starter automatisk. Ofte fordi vi ønsker å spare tid når vi skal inn på maskinen. MacKeeper kan hjelpe deg med å velge bort de programmene du ikke trenger automatisk oppstart på. I tillegg kan utdatert programvare utgjøre et problem. MacKeeper kan gi deg bistand til å oppdatere disse. Foruten å gjøre maskinen din raskere, vil oppdatert programvare også gjøre deg tryggere mot trusler.

Sikkerhetskopierer filene dine

MacKeeper vil ta en sikkerhetskopi av viktige filer på datamaskinen din. I tillegg kan programmet kryptere personlig informasjon og dokumenter, slik at det kun er du som har adgang.

Fjerner søppelfiler

Hele tiden når vi bruker Mac-en vil det hope seg opp med unødvendige søppelfiler. Etter hvert vil dette medføre at Mac-en din arbeider tregere. MacKeeper hjelper deg å rydde opp i disse.

Som du ser er det mange fordeler med å bruke MacKeeper, og du får mange funksjoner i én pakke. Ønsker du å prøve det ut har du mulighet for en gratis prøveperiode.