Slik renoverer du et badet på et budsjett

Slik renoverer du et badet på et budsjett

Når et bad blir skadet, og det blir stående ubehandlet, kan det føre til alvorlig skade på vegger, tak og gulv. Noen ganger begynner det bare med malingen, en spesiell lukt eller taklekkasje. Du må sjekke disse subtile tegnene, for å avgjøre renoveringen av badet før ting blir verre.

I noen tilfeller kan det kreve å ansette en rørlegger for å fikse et problem, eller hvis du bare trenger å forbedre noen enkle aspekter på badet, kan du bestemme deg for å gjøre det selv. En renovering av badet bør ikke strekke budsjettet hvis du forstår hva du trenger å gjøre. I tillegg er det viktig å forstå hvordan rør, fliser og inventar på badet er plassert for å avgjøre om badet trenger en overhaling eller enkle renoveringer.

Fliser

Flisene bestemmer alltid hvor attraktivt et moderne bad er. Hvis de er gamle, sprukket og ødelagt, gjør de badet kjedelig og ubehagelig å bruke. Fliser kan spesielt være en svært dyr utgift hvis du ansetter en person for å renovere badet. Begrens flisene til høye påvirkningsområder som gulvet. Tell antall fliser på badet eller foreta en nærestimering. Du bør prøve å kjøpe alle flisene på en gang, da de fra et annet lager kan virke annerledes. Når du kjøper fliser i bulk kan det også gi deg mer forhandlingskraft.

Maling

Når du ikke har mye å bruke, kan ny maling være et utrolig alternativ for å gi badet ditt et nytt utseende. Omfarging av badet endre hele utseendet til badet. Men vær oppmerksom på at siden badet alltid er fuktig, må det investeres i kvalitetsmaling for å forhindre vekst av mugg og jordslag.

Bytt armaturer

De små tingene er viktig, og i dette tilfellet kan oppdatering av badets inventar vise seg å være svært givende. Å få nye lys, vasker, doble dusjhoder, skuffer og håndklestativ vil gi badet et nytt, attraktivt utseende. I tillegg kan disse produktene anskaffet på et relativt lite budsjett og erstattes enkelt. Husk også fugemasse. Dette kan virke ubetydelig, men når det blir skittent, kan det se veldig uattraktivt ut. Rengjøring av fugemasse og tilførsel av rette linjer av fugemasse vil gi et moderne bad en ny, glitrende atmosfære.

Kjøp brukte armaturer

Du kan få brukte produkter som ser fantastiske ut, og du vil bare være begrenset til fantasien din. Du kan spare penger på inventar, dusjhoder, toaletter og benkeplater når du kjøper dem som brukt. Materialer kan enkelt bli funnet ved hjelp av nettbutikker som Finn eller gjennom en lokal forhandler.

Når du planlegger å renovere et moderne bad, må du alltid vurdere stilen du vil ha og jobbe for å få produkter som lar deg oppnå drømmebadet ditt. I dag får hjemmeinnredning mye oppmerksomhet, og produsenter har begynt å utvikle alle slags materialer, inkludert belysning og inventar som vil gi den stilen og innredningen du leter etter. Ikke kast bort tid og krefter ved å velge ting som ikke passer sammen.

Det krever mye kompetanse og kunnskap for å gjøre oppussingen av det moderne badet riktig. Det krever også at du legger inn mye tid og krefter, noe som noen ganger er vanskelig hvis du har en annen jobb. Mens du arbeider på et budsjett, har du kanskje ikke penger å bruke på en god kontraktør, men du kan senke kostnadene ved å kjøpe ekstra arbeidskraft og innkjøpsmateriale på forhånd. Du kan også renovere badet i deler, og starte med de viktigste delene. Dette gjør at du kan planlegge riktig og sørger for at du får drømbadet ditt uten at du blir blakk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *